مصارف خانگی

مصارف خانگی
پخت و پز، سالاد، سس، غذاهای آماده، شیرینی و شکلات
مصارف خانگی
پخت و پز

روغن کنجد به آور  به دلیل داشتن مقاومت حرارتی بالا، یک روغن بسیار ارزشمند برای پخت و پز است.
این روغن نه تنها سبب ایجاد بو و طعم نامطبوع نشده بلکه منجر به حفظ خواص کیفی ماده غذایی نیز می شود.
با توجه به جذب پایین این روغن به ماده غذایی، مقدار کالری مصرفی را نیز کاهش می دهد.

سالاد

روغن کنجد به آور روغن مرغوبی برای سالاد است ، زیرا دارای رنگ طلایی ، بوی ملایم و حاوی مقادیر زیادی اسیدهای چرب غیر اشباع است. اندیس پراکسید روغن کنجد  به آور  بسیار پایین بوده و به همین دلیل عطر و طعم مطلوبی دارد.

سس

استفاده از روغن کنجد به آور در تهیه سس های روان یکی دیگر از کاربردهای آن است.
روغن کنجد مانند پوششی بر روی اجزای سس قرار می گیرد و با پخش کردن عطر و طعم سس موجب خوشمزه تر شدن غذا می شود.
کاربرد عمده دیگر روغن کنجد به آور استفاده از آن در مایونز و سس های غلیظ سالاد می باشد.
غذاهای آماده

روغن کنجد به آور به دلیل پایداری اکسیداسیونی و قابلیت ماندگاری بالا سبب حفظ عطر و طعم محصولات غذایی کنسروی می گردد. با توجه به اینکه در فرایند استریلیزاسیون کنسروها از دمای بالا بهره گرفته می شود استفاده از روغنی با مقاومت حرارتی و ماندگاری بالا سبب حفظ کیفیت محصول نهایی خواهد شد.
شیرینی و شکلات

روغن کنجد به آور به دلیل جذب کمتر باعث می شود تا بتوانیم محصولات بیشتری را با روغن کمتری تهیه نماییم. همچنین استفاده از روغن کنجد باعث می گردد تا شیرینی های تهیه شده با این روغن ضمن حفظ طعم و بوی مطبوع خود برای مدت زمان بیشتری تر و تازه بمانند.