میگو کنجدی

مواد لازم

۵۰۰ گرم میگوی درشت پوست کنده

۱/۴ قاشق چایخوری زنجبیل

 ۱/۴ قاشق چایخوری فلفل قرمز و سیاه از هر کدام

۱ حبه سیر رنده شده

۲ قاشق غذاخوری کنجد

روغن کنجد۲ قاشق سوپخوری

۱ عدد فلفل دلمه ای خرد شده

۳ عدد پیاز ریر شده

۳ قاشق سوپخوری سس تریاکی

۲۵۰ گرم نحود فرنگی

۱/۸ پیمانه آرد ذرت

۳/۴ پیمانه آب مرغ

۱/۴ قاشق چایخوری نمک

برای تهیه میگو کنجدی، در یک ظرف دردار میگو را در مخلوط فلفل سیاه و قرمز، سیر، کنجد بخوابانید و چند دقیقه در یخچال قرار دهید.

در یک قابلمه، روغن کنجد را روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. فلفل دلمه ای و پیاز را اضافه کنید. ۳ تا ۴ دقیقه به آرامی تفت دهید.

سس تریاکی را اضافه نموده و مجددا به آرامی هم بزنید.

نخود فرنگی و میگوها را به این مواد اضافه نموده و حدود ۴ دقیقه در روغن تفت دهید تا میگوها کمی نیره شوند.

در یک تابه، آرد ذرت را با آب مرغ مخلوط کنید و صبر کنید تا آب مرغ بجوش آید. سپس به میگو اضافه کنید. نمک را نیز اضافه نمایید.

میگو کنجدی را سرو کنید.

نوش جان