نودل کنجدی

مواد لازم :

     ۲۵۰ گرم نودل

     دو قاشق چای خوری روغن کنجد

     نصف فنجان کنجد

     نصف فنجان آب مرغ ( یا پودر مرغ و آب )

     دو قاشق سوپ خوری شکر

     نصف قاشق چای خوری نمک

     نصف قاشق چای خوری فلفل

     یک قاشق چای خوری پودر زنجبیل

     نصف قاشق چای خوری سیر آسیاب شده

     نصف فنجان جوانه لوبیا

     دو قاشق چای خوری سرکه

     یک چهارم فنجان خیار خرد شده

     یک قاشق چای خوری موسیر خرد شده

طرز تهیه :

نودلها را پخته و سپس با آب سرد بشویید . آب آن را گرفته به آن روغن کنجد بزنید. در یک کاسه دیگر ، دانه های کنجد ، آب مرغ ، شکر ، نمک ، فلفل ، سیر ، زنجبیل و سرکه را با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید . نودل و جوانه لوبیا را به مخلوط فوق اضافه کرده و مخلوط کنید . نودل ها را در یک ظرف شیشه ای ریخته ، با یک لفاف پلاستیکی بپوشانید ، در یخچال به مدت ۲ ساعت نگهدارید . روی آن را با خیار و موسیر تزیین کنید

نوش جان