سالاد اسفناج گرم - ونزوئلا

مواد لازم:

     ۱کیلو اسفناج ساطوری و پخته شده                 

     ۱عدد پیاز ساطوری شده                                

     ۴عدد گوجه فرنگی خورد شده                          

     ۱تا ۲ عدد فلفل سبز یا قرمز خورد شده                  

     ۲حبه سیر کوبیده                                          

     ۱عدد لیمو                                                   

     ۳ قاشق غذاخوری روغن کنجد                                         

     نمک و فلفل به میزان لازم

 طرز تهیه :

 روغن کنجد را در تابه داغ کنید و پیاز و فلفل سبز یا قرمز را در آن تفت بدهید تا نرم شود . سیر را در تابه بیندازید و یک چرخ بدهید  گوجه فرنگی را هم بریزید و تفت بدهید . اسفناج را اضافه کنید و زیرو رو کنید تا گرم بشود . لیمو را آب بگیرید و با پوست ریز ریز شده نیمی از لیمو در سالاد بریزید . نمک و فلفل بزنید و زیرو رو کنید و بردارید . اگر به این سالاد گرم ۲-۳ دانه سیب زمینی پخته یا سرخ کرده اضافه کنید غذای سیر کننده ای می شود .

نوش جان