سالاد باقلای سبز - اکوادور

مواد لازم

     نیم کیلو باقلای سبز دو پوسته شده                     

     دو قاشق روغن کنجد                                          

     دوقاشق سرکه                                                

     نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه :

 در امریکای مرکزی و جنوبی نیز مانند سرزمین خود ما باقلا فراوان است و فراوان خورده می شود ، اگر چه ما کمتر به فکر می افتیم از آن سالاد درست کنیم ، یا در واقع نام باقلای پخته را سالاد بگذاریم .

 باقلا را با اندکی نمک در آب بپزید تا نرم شود . سپس در آب کش بریزید و بگذارید خنک شود . روغن کنجد را در تابه داغ کنید ، باقلا را در روغن کنجد تفت بدهید و در ظرف سالاد بریزید و فلفل بپاشید و سرکه را روی آن بدهید .  

این سالاد را به عنوان تنقّل یا به عنوان تره بار همراه با خوراک گوشت و مرغ می توان خورد . یک قاشق چای خوری آویشن شیرازی یا گلپر ساییده این سالاد امریکای مرکزی را اهلی و محلی می کند .

نوش جان