سالاد ذرت با مرغ

مواد لازم

     یک قوطی کنسرو ذرت 

     یک فنجان مرغ پخته خرد شده 

     ۱ عدد خیار شور  

     نصف فنجان نخود فرنگی 

     ۳ عدد هویج آب پز 

      یک فنجان کرفس خرد شده 

     یک فنجان گوجه فرنگی خرد شده 

     ۳ قاشق سوپخوری آب لیمو 

     ۳ قاشق سوپخوری روغن کنجد 

     نصف فنجان سس مخصوص گوشت 

     نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:

خیار شور و هویج  آب پز را حلقه حلقه خرد می کنیم . سپس ذرت  ، مرغ خرد شده ، گوجه فرنگی  ، هویج ، نخود فرنگی ، کرفس  و خیار شور را باهم مخلوط می کنیم. آب لیمو  ، روغن کنجد  ، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و به مواد قبلی اضافه می کنیم . در یک دیس گرد چند برگ کاهو قرار می دهیم و تمامی مواد آماده شده را روی برگ کاهو قرار می دهیم و روی آنها سس گوشت را می ریزیم.می توانیم دور دیس را با چند تربچه گل شده و جعفری تزیین کنیم .

مواد لازم برای تهیه سس گوشت :

     ۲ فنجان آب گوشت 

     ۱ قاشق سوپخوری آرد 

     ۵۰ گرم کره یا روغن کنجد 

     ۲ قاشق سوپخوری آب لیمو

     ۱ قاشق مرباخوری شوید خشک 

     ۲ قاشق سوپخوری خردل 

     ۱قاشق مرباخوری شکر

     نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه سس گوشت :

آرد و کره یا روغن کنجد  را کمی تفت می دهیم. آب گوشت گرم شده را به تدریج به آرد اضافه می کنیم و مرتب سس را هم می زنیم تا صاف و یکنواخت شود. آب لیمو ، شکر ، خردل ، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و ظرف را از روی حرارت بر می داریم. شوید را به سس آماده شده اضافه می کنیم. از این سس می توان برای سرو انواع گوشت های گرم و سرد استفاده نمود.

نوش جان