سالاد سزار

مواد لازم برای بشقاب یک نفره :

     ۶ برگ کاهو

     ۱ عدد  نان تست

     ۱ قاشق غذا خوری پودرپنیر پامزان

     ۱ عدد فیله ی مرغ

     ۳ عدد گردو

طرز تهیه :

ابتدا کاهو رو در بشقاب خرد می کنیم.

فیله ی مرغ رو هم می تونید در فر گریل کنید و یا اینکه با کمی نمک و فلفل آب پز کرده و خرد کنید و روی کاهو بریزید.

نان تست رو به تکه های کوچک تقسیم کرده و به روغن کنجد آغشته کنید و در ساندویچ ساز تست کنید تا برشته بشه بعد روی کاهو بریزید.

مواد لازم برای سس 

     ۱/۴  پیمانه  روغن کنجد

     ۱قاشق غذا خوری سس مایونز

     نمک،فلفل و پودر سیر به میزان لازم

     قاشق غذاخوری آب لیمو ترش

نکته
می توانید در دمای ۱۴۰ درجه سانتیگراد در فر قرار بدهید تا برشته شود یا حتی می شود از مایکروفر هم برای این منظور استفاده کرد قدرت ۱۰۰ و جهت نسوختن نان ها هر ۲۰ ثانیه کنترل کنید.

برای داشتن طعم مطلوب یک قاشق مرباخوری روغن کنجد روی نانها بریزید.

گردوها رو کمی در آب خیس کرده و آنها را روی کاهوها بریزید.

مواد سس رو  باهم مخلوط کرده و کمی هم بزنید و روی سالاد بریزید.

بجای سس مایونز می توانید از سس هزار جزیره هم استفاده کنید بالطبع طعم بهتری خواهد داشت .

پنیر پارمزان رو هم روی همه ی مواد بپاشید

به جای پودر سیر از سیر تازه و به جای نان تست از نان سوخاری هم می توانید استفاده کنید.

نوش جان